bro teti sarota navannuna hknepali .com ta hk ma best hola photo ma ....
mero bhannu -sujab timilai
3
Saturday, 23 January 2010 17:01
Sandesh.
Hello solta ho ki soltini sujhav timi kun mediyako pareu ni ra yati ramro photo harulaai ANGLE milen bhanchhau yar artha na barth gobinde gaai kurai nabujhi jangal ma karayo huti tyau nagar na yar ..yo chai mero tarpha bat timilai sandesh.
no good
4
Sunday, 24 January 2010 12:43
suman
photo man haru le j b pun bata ajhai trening linu parchha hai !!!!!! kinaki photi jun aunu parne ho ako chhainan aupacharik kare kram ko chhai na swagata bhasan pani chhaina risle afnai nadia ko bejat nagarau o k
स्वागत भासण गरेको फोटो नआउदैमा
5
Monday, 25 January 2010 01:55
रोशन
औपचारिक कार्यक्रमको र स्वागत भासण गरेको फोटो नआउदैमा सुमन जी ले फोटोहरुको एङगल मिलेन भन्न खोजे जस्तो लाग्यो तर बिचरा फोटो खिच्नेहरु भोजपुरे ,तामाङ र मगरहरुको एउटै स्थानमा एकै पटक तीन कार्यक्रम सुरु हुँदा नछुताइकन कसको फोटो खिच्न भ्याओस ? तिन्तिरै फोटो खिच्न कुदी रहेको त मैले पनि देखेकै हो । स्वागत भासण गरेको फोटो नआउदैमा जे बी पुन सँग फोटो खिच्न तालिम लिन जानु पर्दैन होलानी ?
मेझोर, जदौ, सिमिङेपाउ, नमस्कार ।
6
Friday, 29 January 2010 12:56
रुद्र श्रीस मगर, रेडियो गण्डकी ९०.२ मेघाहर्ज, पोखरा, नेपाल
हाम्रा मगर दिदीबहिनी, दाजुभाइहरु संसारको जुन कुनामा गएपनि यसरी आफ्नो संस्कृति नभुलेकोमा खुसी लाग्यो । यसरी आपसमा खुसी साटासाट गरेर माघे संक्रान्ति मनाउनुभएकोमा सम्पूर्ण हङकङबासी मगरहरुलाई धन्यवाद ।।